Bejáratás

Üdvözlöm a kedves látogatókat a blogon! Ezen a blogon a F1-gyel és ritkán a magyar autósporttal kapcsolatos eseményekről saját véleményemet, meglátásomat, vagy csak már-már beteges agymenéseimet olvashatjátok el;) Saját amatőr autós videóimat is itt mutatom be! Elérhetőség: gbatkai@gmail.com

Lájk, ha neked is tetszik!!

  

Friss topikok

Videóim:

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Elit blogok!

Címkék

2010 (1) abudhabi (2) alonso (8) barcelona (2) bruno (1) button (14) dirt3 (3) drift (1) ecclestone (2) f1 (52) f1 in schools (1) falken (2) game (7) grosjean (1) gyula (1) hamilton (18) heifeld (2) hungaroring (10) húsvét (1) időmérő (2) isztambul (2) karácsony (1) kína (1) kobajasi (1) maserati (1) massa (3) melbourne (4) michelisz (5) monaco (4) montreal (2) monza (1) mustang (1) nfs (4) nürburgring (1) palik (3) perez (3) petrov (2) raikkönen (3) rally (1) renault (2) ricciardo (2) rosberg (2) rpcjs (1) sanghai (1) sanghaj (2) schmacher (1) schumacher (4) senna (5) sepang (4) shellby (1) shift (2) shift2 (5) silverstone (2) singapore (1) spa (1) suzuka (1) szalay (2) szponzorok (1) tereprally (3) transformers3 (1) update (9) valencia (3) vaughn (1) vaughngittin (1) vettel (23) webber (11) wsr (2) wtcc (4) Címkefelhő

Hamilton nyer Vettel hazai futamán!

BigBeer96 2011.07.27. 13:03

Vettelnek talán ez volt a legfontosabb futama az egész szezonban, hiszen nagy fölénnyel vezeti a világbajnoki pontversenyt, és aki ebben az évben kilenc futamból hatot már megnyert, attól azt is el lehet várni, hogy saját országa versenyét is megnyerje!! Vettel eddig még sosem nyert német földön! Talán a sors fintora, hogy Vettel éppen ezen a versenyen még a dobogóra se állhatott fel! Helyette Hamilton nyerte meg a futamot, mondhatni kiérdemelte! Számoljunk csak utána!! Hamilton kb. 2 hónapja kezdte elrontani  a versenyeit Monacoban! Kanadában, és Valenciában is ugyanez volt a helyzet!! Aztán hazai futamán Silverstone-ban produkált egy negyedik éppen, hogy nem dobogós helyezést. Most pedig Kína után másodszor is ott állhat a dobogó legfelső fokán! Akkor most mi van Vettellel!! Neki mondjuk már nem feltétlenül muszáj nyerni, mert közel sem kényelmesen, de biztos előnnyel folytathatja a világbajnoki címért vívott harcát. Anglia után borzasztóan egyformák az erőviszonyok az élcsapatok között! Ez lehet az egyik oka annak, hogy Vettel nem alakította a már tőle megszokott parádés versenyzést. Természetesen időmérőn még mindig ő az isten!!! A következő helyszín a mi kis hazánkban a HUNGARORING!!!! Ne csak a F1-es futamot nézzétek meg az RTL Klubon, hanem az előtte közvetített GP3-as futamot is, amely szintén magyar földön, egy nagy magyar tehetség fog versenyezni!

Én személy szerint se az időmérőt, sem a nürburgringi futamot nem láttam, csak a híradóból értesültem a végeredményről!! Természetesen nem ok nélkül hagytam ki a Német Nagydíjat, jó okom volt rá!! Itt az én szülőföldemen, Gyulán már a tavaly is megrendezett Tereprally versenyre került sor!! Ha szépen szeretném megnevezni a versenyt, UNIQA TEREP RALLYE Országos Bajnokság GYULAI VÁRFÜRDŐ KUPA! Itt volt több híres versenyző is, többek között az ország egyik legjobb autóversenyzője SZALAY BALÁZS mellette szintén egy nagyon jó navigátor BUNKÓCZI LÁSZLÓ az OPEL DAKAR TEAM színeiben!! A Tereprally hétvégéről majd egy későbbi bejegyzésben fogom mutatni képeket, és talán videó felvételeket is, és természetesen egy rövid szöveges élménybeszámoló is lesz!! Akit bővebben érdekelne, a hétvége eseményei az ezen a héten nézze meg vasárnap a Magyar Autósport Magazint a RTL-en, vagy nézzen fel a http://www.tereprali.hu/ -ra!!!

Érdekesség: 

Címkék: f1 nürburgring hungaroring hamilton alonso vettel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wwwplayformaone.blog.hu/api/trackback/id/tr173104169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása