Bejáratás

Üdvözlöm a kedves látogatókat a blogon! Ezen a blogon a F1-gyel és ritkán a magyar autósporttal kapcsolatos eseményekről saját véleményemet, meglátásomat, vagy csak már-már beteges agymenéseimet olvashatjátok el;) Saját amatőr autós videóimat is itt mutatom be! Elérhetőség: gbatkai@gmail.com

Lájk, ha neked is tetszik!!

  

Friss topikok

Videóim:

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Elit blogok!

Címkék

2010 (1) abudhabi (2) alonso (8) barcelona (2) bruno (1) button (14) dirt3 (3) drift (1) ecclestone (2) f1 (52) f1 in schools (1) falken (2) game (7) grosjean (1) gyula (1) hamilton (18) heifeld (2) hungaroring (10) húsvét (1) időmérő (2) isztambul (2) karácsony (1) kína (1) kobajasi (1) maserati (1) massa (3) melbourne (4) michelisz (5) monaco (4) montreal (2) monza (1) mustang (1) nfs (4) nürburgring (1) palik (3) perez (3) petrov (2) raikkönen (3) rally (1) renault (2) ricciardo (2) rosberg (2) rpcjs (1) sanghai (1) sanghaj (2) schmacher (1) schumacher (4) senna (5) sepang (4) shellby (1) shift (2) shift2 (5) silverstone (2) singapore (1) spa (1) suzuka (1) szalay (2) szponzorok (1) tereprally (3) transformers3 (1) update (9) valencia (3) vaughn (1) vaughngittin (1) vettel (23) webber (11) wsr (2) wtcc (4) Címkefelhő

Vettelnek az FIA sem ellenfél!!!

BigBeer96 2011.06.25. 23:08

Talán azért vártuk legjobban Valenciát, mert a Nemzetközi Automobil Szövetség itt akarta betiltani az időmérő, és a futam közötti motorbeállításokkal való babrálást. Mit vár ilyenkor a tisztelt nagyérdemű, mi fog történi?? Vajon a világbajnoki pontverseny éllovasa tud-e megint ugyanolyan magas színvonalon autózni, mint az utóbbi futamokon??? Megtartja-e óriási előnyét a többiekkel szemben??

Hát persze, igen!! Vettel mintha mi sem történt volna olyat adott a komplett mezőnynek, hogy rossz volt nézni. Ő volt az egyetlen, aki 1 perc 37 másodperc alatti időt tudott futni. Hiába már az istenek sem tudnak hatni az F1 történéseire. De majd A Brit Nagydíjon megmutatják Vettelnek, hogy ki a főnök:) Most már nyíltan kijelenthető, hogy innentől kezdve, amit Vettel művel, az már nem a hiper szuper mega ultra király autója érdeme, ha nem csak és kizárólag az övé, és a csapaté! Ő már nem az a zöldfülű újonc, akit 2010-ben a forradalmian új rajtolási technikájával megismerhetünk. Olyan versenyzővé vált, aki egy világbajnokhoz méltó eredményeket tud produkálni! Egy kicsit olyan érzésem van, mintha Vettel 2011 fiatal Michelael Schumachere lenne. Elképzelhető, hogy egykor majd  ő lesz mindenidők legsikeresebb F1-es pilótája, de ez attól függ, hogy mindig olyan kocsija legyen, amelyben van elég kakaó, és képes vele világbajnokságot nyerni. Most a Red Bull totálisan garantálja számára azt, ami egy VB megnyeréséhez kell. Az azért érezhető a fiatal németen, meg úgy a saját csapatán is, hogy nem töretlen a magabiztosságuk, hiába a pókerarcozás azzal, hogy ők nem tartottak ettől  a szabálymódosítástól Valenciában. Amikor ki ment Vettel még egy utolsó gyorskörre a Q3, zsebében toronymagasan legjobb köridővel, akkor azt gondoltam magamban,  oké fél attól, hogy a csapattársa Mark Webber megveri. Amikor már a bokszutcában szakértői szemmel erősen áttanulmányozta Fernando Alonso kocsijának a pilóta fülkéjét, akkor már biztos voltam benne, a Red Bull tart egy kicsit a Ferraritól valamiért. Mondjuk igaz, szemmel látható a javulás a Ferrarinál Kanada óta! Ugyan ez mondható el a Mercedes GP-ről Schumacherrel. Nagyon rá érzett a versenyzésre Montrealban, és itt Valenciában is nem az a, húúú de nagyon jól, de jól teljesít. Hamiltonnak végre megint sikerült egy normális helyezést elérnie az időérőn, és remélem, hogy még jobbat tud majd elérni holnap a viadalon. Webber szintén egy nagyon jó helyezést ért el, a tőle már megszokott negyedik helyezettet most egy második helyezette cserélte. A szabályváltoztatás ellenére Red Bull első sort láthatunk holnap a rajtkockán, utánuk Hamilton, és a két Ferrari Alonso és Felipe Massa személyében. 
 
Érdekesség: Még egy kis étvágy gerjesztő!!!
 

 

Címkék: f1 valencia vettel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wwwplayformaone.blog.hu/api/trackback/id/tr213014848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása